Koffie?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Stuur een bericht!

Hoe bereik jij de juiste doelgroep voor jouw vacature?

En vul je sneller die ene lege bureaustoel met een nieuwe collega.
Wat denk je zelf.

Script

Hoe denk je daar nu zelf over?

Ben je het beu om eindeloos door CV databases te zoeken naar het perfecte talent voor je bedrijf? Met First2Find hebben we deze zorg van je schouders gehaald. Onze slimme zoekmachine werkt onvermoeibaar, 24/7, om de beste kandidaten voor jou te vinden. Zodra iemand interesse toont in een nieuwe baan, sturen we hun CV realtime naar je mailbox. Geen gedoe, geen tijdverspilling, alleen de beste kandidaten, precies op het moment dat ze beschikbaar komen.

Personaliseer Je Zoektocht

Bij First2Find begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met unieke behoeften. Daarom werken we samen met je om je zoekprofiel te verfijnen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke opleiding, bepaalde werkervaring, of een bepaalde locatie, onze accountmanagers helpen je om je zoekcriteria zo in te stellen dat je precies vindt wat je nodig hebt. En als de kandidaten niet voldoen aan je verwachtingen? Dan passen we je profiel aan op basis van je feedback, zodat we de kwaliteit voortdurend kunnen optimaliseren.

Vind de juiste kandidaat – bron: Pexels

Maak Contact met de Beste Kandidaten

Zodra je zoekprofiel is ingesteld, hoef je alleen maar te wachten op de e-mails. We sturen je de beschikbare kandidaten rechtstreeks naar je mailbox. Bekijk de CV’s, beoordeel de kandidaten en als je een goede match vindt, neem dan direct contact op. Zo ben je altijd de eerste die contact legt met het talent dat je nodig hebt.

Geniet van Onze Integraties en Partnerschappen

First2Find werkt niet alleen voor je, maar ook met je. We hebben integraties met meerdere grote vacaturebanken en Applicant Tracking Systems (ATS), waaronder Werkt.nl, Nationalevacaturebank.nl, Techniekwerkt.nl, Jobbird, Uitzendbureau.nl, en Uitzendplaats. Daarnaast bieden we klanten van Flexsupport de mogelijkheid om met korting van onze diensten gebruik te maken en kunnen we de CV’s automatisch inladen in Recruitnow’s ATS. We maken het vinden van het beste talent niet alleen gemakkelijker, maar ook naadloos en efficiënt.

Wacht niet langer, start nu.

of

Krachtige integraties en samenwerkingen