Koffie?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Stuur een bericht!

Zo werken wij met recruitmentsoftware

Onze recruitmentsoftware is speciaal ontwikkeld voor recruiters en intercedenten die wel meer te doen hebben dan urenlang zoeken naar kandidaten. Of je nu actief bent binnen de werving en selectie, detachering, uitzendbranche, vacaturebanken of corporate recruitment: met de software van First2Find krijg je snellere en betere matches. Hoe dit precies werkt? Hieronder lees je alles over ons product.

Slimme recruitmentsoftware

Onze software baseert zich op slimme algoritmes en Artificial Intelligence (AI)-technologieën. Hierdoor kunnen we cv-databases en online jobboards realtime doorzoeken. Kandidaten die matchen met jouw zoekprofiel worden razendsnel geïdentificeerd. Geselecteerde cv’s worden vervolgens nauwkeurig beoordeeld op relevantie met de betreffende vacature. Elke match verschijnt in realtime in de mailbox van de recruiter. Met daarin alle benodigde informatie om de potentiële kandidaat zo snel mogelijk te bereiken. Succes gegarandeerd!

slimme recruitmentsoftware voor recruiters

Gepersonaliseerde zoekprofielen

De accountmanager van First2Find inventariseert de zoekwensen van nieuwe klanten uitgebreid. Na een nauwkeurige analyse worden één of meerdere zoekprofielen ingesteld. Elk zoekprofiel bestaat uit een aantal specifieke parameters op basis waarvan het algoritme aan de slag kan. Binnen één zoekprofiel kunnen de uitgangspunten voor meerdere vacatures worden vastgelegd. Bijvoorbeeld voor de logistieke sector. Je hoeft dus niet voor elke vacature apart een nieuw zoekprofiel in te stellen.

Gepersonaliseerde zoekprofielen

Inzicht in je zoekresultaten

Elke klant van First2Find krijgt toegang tot een eigen dashboard. Deze persoonlijke online omgeving is alleen toegankelijk voor jouw team. Hier vind je jouw zoekprofielen overzichtelijk terug. Het dashboard biedt ook inzicht in de behaalde resultaten. Zoals het aantal ontvangen cv’s en het best scorende zoekprofiel. De data is overzichtelijk en visueel weergegeven, zodat je relevante informatie gemakkelijk kunt opnemen in rapportages aan jouw klanten. Ook bevat het dashboard een aantal handige extra features, zoals de cv-converter.

recruiter bekijkt zoekresultaten van kandidaat

Handige cv-converter

Je hebt een aantal geschikte kandidaten gevonden. Tijd om de opdrachtgever te informeren. Wij snappen dat je graag representatieve cv’s met jouw klanten deelt. Daarom hebben we een handige cv-converter ontwikkeld. Via deze tool in het First2Find-dashboard pas je cv’s van kandidaten heel gemakkelijk en snel aan naar de huisstijl van jouw organisatie. In slechts een paar klikken pas je de kleuren, het lettertype en het logo van jouw organisatie toe in het cv van de kandidaat. Kleine moeite, groot verschil. In een paar minuten herkenbare, professionele cv’s. Real easy!

CV converter mock-up

Wacht niet langer, start nu.

of

Krachtige integraties en samenwerkingen