Koffie?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Stuur een bericht!

Cases

Tal van bedrijven gingen je al voor en kozen voor de software-oplossing van First2Find. Van start-ups tot gerenommeerde spelers in de recruitmentsector. Ontdek zelf wat klanten over ons zeggen.

    • Door First2Find besparen onze vestigingen 4 uur per dag.

      Normaliter zochten onze recruiters 4 uur per dag op verschillende cv-databases. Nu houdt First2Find onze recruiters realtime op de hoogte van veranderingen in deze cv-databases. Hierdoor is handmatig zoeken en scrollen op de verschillende databases verleden tijd en kunnen onze recruiters als eerste contact opnemen met nieuwe kandidaten.

      We zijn eerst een pilot gestart van 3 maanden met een aantal vestigingen om te kijken wat First2Find kan en hoe het werkt. Na de pilot hebben we de tool landelijk uitgerold, want we zagen een enorme toegevoegde waarde. Maandelijks bespraken we de resultaten samen met First2Find en schaafden we de zoekprofielen aan. Het fijne is de persoonlijke aandacht die wordt besteed aan de onboarding van het gehele proces tot de ontwikkelingen van de tool die we nu met First2Find doormaken.
      Demy van der Jagt, Recruitment Marketeer bij Logistic Force
    • ”Wij krijgen nu cv’s die we anders niet gevonden zouden hebben”

      Vacatures voor praktisch geschoolde werknemers zijn er genoeg. De werknemers zelf daarentegen niet. Ook is het werk vaak seizoensgebonden en komt het regelmatig voor dat onze vakmensen een vaste baan krijgen bij de inlener. Het gevolg: bij Haan Personeelsdiensten zijn we continue opzoek zijn naar nieuw personeel.

      Geschoolde werknemers zijn schaars. Dus zocht ik naar oplossingen om aan meer kundige uitzendkrachten te komen. Ik kwam uit bij First2Find. Dankzij deze tool ben ik een slag eerder dan anderen. Wij krijgen via de tool juist cv’s van kandidaten die we anders niet gevonden zouden hebben. Ongeveer tien procent van de ontvangen cv’s wordt een plaatsing. Dat zijn zo’n vijf tot tien meer plaatsingen per maand dan voorheen. First2Find is dus een waardevolle aanvulling op onze dagelijkse recruitmentactiviteiten.
      Bart Haan, eigenaar bij Haan Personeelsdiensten
    • ”Het is bijna onmogelijk om geen resultaat te behalen met First2Find”

      Daniëlle en haar collega’s van Actief Werkt! waren voorheen dagelijks veel tijd kwijt aan het handmatig doorzoeken van verschillende cv-databases om de juiste kandidaten te vinden. Maar na de introductie First2Find veranderde alles.

      Voordat we First2Find gebruikten, zocht ons team één voor één op tal van jobboards. Dat kostte enorm veel tijd. Totdat we gingen werken met First2Find. Sinds we First2Find gebruiken zijn onze zoekprocessen aanzienlijk verbeterd. Gelijk al na onboarding ontvingen we de juiste profielen! En dankzij de koppeling met Cockpit, het ATS-systeem dat we gebruiken, verzamelen we alle data en cv’s op één plek. Ik houd nu veel meer tijd over voor andere werkzaamheden. Het is bijna onmogelijk om er geen resultaat uit te halen. Ons team is heel enthousiast over First2Find. Ik kan het iedereen aanbevelen.
      Danielle Wielenga, Intercedent bij Actief Werkt!
    • ”Aanpassingen in ons zoekprofiel worden binnen 24 uur gerealiseerd”

      Sinds de implementatie in hun recruitmentproces, is de recruitmentsoftware van First2Find een cruciaal onderdeel geworden van het ochtendritueel bij Power Company. “Iedere ochtend printen we alle cv’s die zijn binnengekomen via First2Find. Dan verdelen we de kandidaten en starten de ochtend met het benaderen van de kandidaten.”

      Dankzij First2Find hebben we meerdere plaatsingen in korte tijd weten te realiseren. Zo plaatsten we onlangs nog met succes een elektrotechnicus. Een zeldzame vondst in deze tijd. Gevonden via First2Find. En doordat we zo snel op de hoogte waren, konden we de kandidaat als eerste partij benaderen. We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met First2Find. Het contact verloopt soepel en aanpassingen in ons zoekprofiel worden binnen 24 uur gerealiseerd. We zijn een zeer tevreden klant. Op naar een duurzame samenwerking!
      Tessa Schippers, adviseur Werving en Selectie bij Power Company

    Wacht niet langer, start nu.

    of

    Krachtige integraties en samenwerkingen