Koffie?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Stuur een bericht!

Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en een passie voor techniek en innovatie, ontwikkelden we een uniek softwareproduct voor de recruitmentsector. Lees hier waarom wij er zijn.

Staande man, over ons pagina

Onze missie: het werk van recruiters weer echt leuk maken

In de recruitmentsector is er de afgelopen jaren steeds meer aandacht voor relatiebeheer. Een goede ontwikkeling, vinden wij. Want bij First2Find geloven we dat recruitment niet om computers draait, maar om mensen. Toch zoeken recruiters nog vaak handmatig naar geschikte kandidaten. Vele uren worden dagelijks achter het scherm doorgebracht. Daardoor blijft er nauwelijks tijd over voor waardevol, persoonlijk contact met kandidaten. Een gemiste kans, wat ons betreft. Dus namen we in 2017 het besluit om ons te committeren aan een kraakheldere missie: het werk van recruiters weer echt leuk maken!

Wij zijn een team van professionals met ruime ervaring in de uitzendbranche. Met een gedeelde passie voor techniek en innovatie bogen we ons over de vraag hoe we het sourcingproces van recruiters met behulp van slimme technologie konden verbeteren. We ontwikkelden een nieuw, algoritme-based product: First2Find. Dé recruitment-softwareoplossing waarmee de selectie van kandidaten geautomatiseerd en dus sneller en beter is.

Bij First2Find hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We streven naar maatwerkservice om het recruitmentproces van jouw organisatie met het hoogst haalbare resultaat te optimaliseren. Samen creëren we een positieve impact voor de gehele recruitmentsector. First2Find – Realtime, real easy recruitment

Slimme software gebouwd door bijzonder ICT-talent

Het zijn de mensen van Back to code die samen met ons aan de wieg stonden van First2Find. Dit team van bijzonder getalenteerde ICT’ers bouwde de allereerste versie van onze recruitmentsoftwareoplossing. Dit leidde tot een solide en vast samenwerkingsverband dat stevig standhoudt. Want Back to code vormt tot op de dag van vandaag de motor achter de doorontwikkeling van ons product.

 

Unieke perspectieven en vaardigheden

Wat de ICT’ers van Back to code extra bijzonder maakt, is dat zij vaak net even anders denken dan de meeste mensen. Voorheen werkte dit niet in hun voordeel: zij hadden een afstand tot de arbeidsmarkt. Nu maken zij weer volwaardig deel uit van de maatschappij en bewijzen zij dat hun unieke perspectieven en vaardigheden juist uitstekend van pas komen in hun werk als software developer. Mede dankzij hen is de software van First2Find bewezen koploper in de concurrerende recruimtentsector.

Het team

Wacht niet langer, start nu.

of

Krachtige integraties en samenwerkingen