Koffie?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Stuur een bericht!

Hi, werkgever!

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Gebruik onze softwaretool voor werkgevers en ontvang binnen no-time de nieuwste CV’s op een makkelijke manier.

Vind de perfecte kandidaat

Ons systeem werkt 24/7 en maakt gebruik van technische functionaliteiten om passende kandidaten voor je te vinden. Wij zorgen er voor dat jij veel minder tijd kwijt bent in je zoektocht naar de perfecte kandidaat. Als iemand zijn of haar CV online zet of aanpast, dan slaat onze zoekmachine aan. Welke CV’s in jouw mailbox terechtkomen is gebaseerd op het zoekprofiel dat aanmaakt wordt. De zoekmachine haalt de overeenkomende kandidaten uit meerdere CV-databases en mailt deze naar je door. Elke seconde zoekt onze tool naar de nieuwste CV’s. Binnen drie minuten ontvang jij deze kandidaten in je mailbox.

De voordelen van de softwaretool

Onze software zoekt 24/7 naar mensen die een cvop internet zetten, of dit cv aanpassen. Zo weten we realtime wie bezig is met een volgende stap in zijn of haar carrière.

Snelheid en kwaliteit

Omdat onze software 24/7 op zoek is naar mensen die hun cv’s online zetten of aanpassen, krijg jij direct te zien welke mensen een mogelijke kandidaat zijn. Het versnelt de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Daarnaast kan het zoekprofiel altijd aangepast worden. Mocht het gebeuren dat je de kwaliteit niet goed genoeg vindt, dan past de accountmanager dit voor je aan. Zo ontvang jij niet alleen snel maar ook kwalitatief goede cv’s.

Gepersonaliseerd zoekprofiel

Samen stellen we een zoekprofiel op voor de functie die vervuld moet worden. De kenmerken die ingevuld kunnen worden zijn o.a. werkervaring, opleiding en regio. Een andere optie is dat de techniek kijkt naar het gewenste beroep van de kandidaat. Alle overeenkomende Ccv’s worden naar je doorgestuurd, dus iedereen krijgt een gelijke kans op werk.

Continue optimalisatie

Hoe specifieker het zoekprofiel, hoe hoger de kwaliteit van de cv’s die je ontvangt. Het zoekprofiel kan daarom continu bijgesteld worden. Jouw accountmanager gebruikt jouw feedback om het profiel bij te werken. De kwaliteit wordt zo continu geoptimaliseerd.

Profiteer van de kracht

Neem contact op

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze softwaretools voor werkgevers? Plan dan nu een demo in en ervaar de voordelen zelf. Heb je nog vragen over de tool? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wacht niet langer, start nu.

of

Krachtige integraties en samenwerkingen