Ontdek de kracht

Ontvang beschikbare kandidaten

Onze AI software zoekt realtime online naar CV’s. De software zoekt op basis van een algoritme en een zoekprofiel. Omdat onze software 24/7 op zoek is naar nieuwe of aangepaste CV’s, ontvang jij altijd als eerste beschikbare kandidaten. Er worden elke tien seconden meerdere CV-databases doorzocht. Als er een match wordt gevonden tussen de CV en jouw ingestelde zoekprofiel, dan ontvang je binnen drie minuten de kandidaat in je mailbox.

Start vandaag
Vul hieronder je e-mailadres in, dan zorgen we dat je binnen een werkdag de eerste CV's kunt ontvangen.
Ervaar de kracht

De voordelen van de Softwaretool

Onze software zoekt 24/7 naar mensen die een CV op internet zetten, of dit CV aanpassen. Zo weten we realtime wie bezig is met een volgende stap in zijn of haar carrière.

Als eerste in contact

Als recruiter ben je soms lang bezig met het zoeken van CV’s. En als je een kandidaat hebt gevonden, kan een andere recruiter je al voor zijn geweest. Door onze tool in te zetten bespaar je jezelf veel tijd en weet je zeker dat je een van de eersten bent die het CV ziet.

Kwalitatieve CV’s

Als je gebruik maakt van onze tool, dan passen wij het algoritme aan zodat de kandidaten die jij zoekt ook gevonden worden. Daarnaast stel je samen met een van onze accountmanagers een zoekprofiel in. Hoe specifieker jij het profiel schetst, hoe relevanter de CV’s zijn die je ontvangt.

Continue verbetering

In dit profiel kun je aangeven waar de kandidaat dient te wonen, welke opleiding, werkervaring, certificaten, etc. Daarnaast kunnen we het zoekprofiel continu aanpassen. Dit doen we op basis van jouw feedback. Zo blijf jij kwalitatief sterke CV’s ontvangen.

Profiteer van de kracht

Ervaar de tool

Wil jij onze tool leren kennen en het werk voor recruiters makkelijker én leuker maken? Plan dan gauw een demo in en kom erachter hoe onze softwaretool werkt. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We komen graag bij je langs om je te laten zien hoe we voor jou kunnen werven.

Ik wil meer weten
Is je interesse gewekt? Wij komen graag even bij je langs om te laten zien hoe we voor jou kunnen werven. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Wij verzamelen o.a. voor