Koffie?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Stuur een bericht!

Personeel vinden met First2Find

Vind het beste personeel met First2Find. Met de slimme zoektool van First2Find heb je binnen een mum van tijd de juiste sollicitant voor je vacature gevonden.

Onze software is de hele dag op zoek naar juiste kandidaten voor je vacature, zodat jij geschikt personeel zult vinden en gelijk op de hoogte bent van matchende profielen. Dit betekent voor jou als intercedent dat de tijd van eindeloos zoeken in vacature databases voorbij is. En zo blijft er veel meer tijd over om echte gesprekken met mensen te voeren.

Zoeken naar geschikt personeel

First2Find werkt met zoekprofielen. Deze zoekprofielen stel je samen met een van onze accountmanagers in op basis van criteria die passen bij jouw vacatures, zoals studie, plaats en ervaring. Vervolgens gaat onze software aan de slag met jouw zoekprofielen om het juiste personeel voor jouw vacatures te vinden. Als je zoekprofielen zijn ingesteld, hoef jij niets meer te doen: First2Find gaat voor je aan de slag. Hiermee win je de tijd die je normaal besteed aan het afstruinen van CV databases en LinkedIn en kun je je focussen op het voeren van gesprekken met kandidaten, waarin je de match verder onderzoekt.

Match met First2Find

De software van First2Find gaat op zoek naar personeel dat voldoet aan de door jou opgestelde zoekcriteria. Zo hoef jij zelf niet meer op zoek naar die speld in de hooiberg, en komen de juiste kandidaten per mail jouw kant op. Wanneer we een match hebben gevonden met een CV, laten we dit jou direct weten. Zo ben je er snel bij, kun je het CV beoordelen en zelf een vervolggesprek inplannen met de kandidaat.

Zoekopdracht optimaliseren

Krijg je niet de gewenste kandidaten binnen? Dan kijkt de accountmanager van First2Find graag met je mee naar hoe de zoekopdracht geoptimaliseerd kan worden. Onze accountmanagers zijn hierin gespecialiseerd en kunnen jou adviseren over hoe je wél het juiste personeel binnenhaalt. De software van First2Find krijgt realtime zoekresultaten binnen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van geschikte kandidaten voor jouw vacatures.

Win tijd en kwaliteit met First2Find

Het zoeken naar en vinden van personeel kan een enorm tijdrovend proces zijn. First2Find biedt jou tijdwinst bij het vinden van personeel. Dankzij onze slimme software hoef je zelf niet meer het internet af te speuren naar CV’s – met de kans dat je er te laat bij bent omdat de kandidaat al een baan heeft gevonden. Wij zien het direct als kandidaten zich beschikbaar hebben gesteld voor een nieuwe stap in hun carrière én of ze aansluiten bij de door jou gestelde zoekcriteria. Hebben we personeel gevonden, dan stellen we daar gelijk van op de hoogte. Jij beoordeelt vervolgens of je de kandidaat uit wil nodigen voor een gesprek.

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd geworden naar hoe onze slimme software personeel voor jou kan vinden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een First2Find demo aan. We laten je graag zien hoe we werken en hoe we jou kunnen helpen in de zoektocht naar het beste personeel.

Wacht niet langer, start nu.

of

Krachtige integraties en samenwerkingen