Koffie?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Stuur een bericht!

Kandidaten zoeken met First2Find

Kandidaten zoeken ging nog nooit zo makkelijk! Binnen de kortste keren de juiste kandidaat voor jouw vacature vinden? De slimme zoektool van First2Find maakt het mogelijk.

Kandidaten zoeken voor je vacature? Dankzij First2Find hoef je als intercedent niet meer uren door te brengen in cv-databases. De First2Find-tool doet het zoekwerk voor jou. Onze software is 24/7 voor jou bezig om de juiste beschikbare kandidaten bij een vacature te vinden. Wanneer er een match is gevonden, ontvang je direct een seintje. Wat betekent dit voor jou? Minder achter de computer. Meer tijd voor persoonlijk contact met kandidaten.

Slim zoeken naar jouw ideale kandidaat

De accountmanagers van First2Find helpen jou om de beste kandidaten te zoeken. Ze helpen je verschillende zoekprofielen op te stellen die aansluiten bij jouw vacatures. Hierin kun je zoekcriteria verwerken zoals opleiding, werkervaring en locatie. Vervolgens gaat de software met jouw zoekopdracht aan de slag. De software is continu bezig om de juiste kandidaten te zoeken op basis van de door jou ingestelde criteria en beschikbaarheid van kandidaten.

Kandidaten zoeken? Win tijd met First2Find

Door zoekprofielen in te stellen win je enorm veel tijd. First2Find neemt het zoekwerk uit handen waar jij normaal gesproken uren aan kwijt bent. Zo kun je geschikt personeel vinden zonder dat je zelf door cv-databases hoeft te ploeteren. First2Find zoekt personeel op basis van de door jou opgegeven criteria én weet gelijk of kandidaten beschikbaar zijn: onze software krijgt een seintje wanneer iemand zich beschikbaar heeft gesteld of zijn cv geüpdatet heeft waardoor deze matcht met jouw zoekprofiel.

Mensenwerk

Onze software gaat op zoek naar juiste kandidaten op basis van de door jou doorgegeven zoekcriteria. Wanneer er een match is, stelt de accountmanager van First2Find jou hiervan op de hoogte. Jij als intercedent kunt je vervolgens gaan richten op het mensenwerk: het inplannen van gesprekken met kandidaten. Om zo verder te kijken of er een match is. Doordat First2Find jou realtime op de hoogte houdt, ben je er snel bij.

Laat First2Find voor jou werken

Laat First2Find voor jou werken. Zodat je weer focus hebt op datgene waar jouw werk om draait: contact met mensen. Wij nemen de eerste stap in het zoeken naar perfecte kandidaten voor jou uit handen. Wij zoeken 24/7 naar kandidaten voor jouw vacatures en geven je een seintje wanneer we een match gevonden hebben. Beoordeel vervolgens zelf het cv van de kandidaat en plan een een gesprek in. Het instellen van onze slimme zoektool scheelt jou enorm veel tijd in het zoekproces.

Plan een gratis demo in

Ben je nieuwsgierig gevonden naar hoe First2Find voor jou aan het werk gaat? Plan dan een gratis demo bij ons in. We komen graag bij je langs om te laten zien hoe we de geschikte kandidaten vinden voor jouw vacatures. En hoe dit jou kan helpen in het zoekproces, zodat je meer tijd hebt om sollicitatiegesprekken te voeren.

Wacht niet langer, start nu.

of

Krachtige integraties en samenwerkingen