Koffie?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Stuur een bericht!

First2Find: Nummer 1 in recruitmentsoftware!

Welkom bij First2Find, dé toonaangevende leverancier van recruitmentsoftware in Nederland volgens de Recruitment Tech 35 van 2024! We zijn verheugd om aan te kondigen dat First2Find dit jaar de eerste plek heeft veroverd, een prestatie waar we trots op zijn.

Staande man, over ons pagina

Bekroond bij de Recruitment Tech Trend_Day 2024

Tijdens een uitverkochte Recruitment Tech Trend_Day in Utrecht ontvingen wij met First2Find de prijs voor meest gewaardeerde leverancier van recruitmentsoftware. Dit is een erkenning van onze inzet voor uitzendbureaus en wervings- en selectiebureaus door heel Nederland.

Waarom First2Find?

Bij First2Find staat klantgerichtheid, innovatie en productkwaliteit centraal. We streven ernaar om recruiters te ondersteunen en hen in staat te stellen efficiënter en effectiever te werken. Onze software helpt hen bij het vinden van de juiste kandidaten, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan waardevolle interactie en relaties met sollicitanten.

Ontdek First2Find

Ervaar zelf waarom First2Find de nummer 1 keuze is voor recruitmentsoftware:

  • Geavanceerde functionaliteiten: Krachtige tools om sourcing en selectie te optimaliseren.
  • Klantgerichte benadering: Onze klanten staan centraal bij elke stap die we nemen.
  • Innovatieve oplossingen: Voortdurende verbeteringen en nieuwe functies om aan de behoeften van recruiters te voldoen.

Maak kennis met First2Find

Ontdek waarom First2Find de voorkeursleverancier is van recruitmentsoftware in Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Slimme software gebouwd door bijzonder ICT-talent

Het zijn de mensen van Back to code die samen met ons aan de wieg stonden van First2Find. Dit team van bijzonder getalenteerde ICT’ers bouwde de allereerste versie van onze recruitmentsoftwareoplossing. Dit leidde tot een solide en vast samenwerkingsverband dat stevig standhoudt. Want Back to code vormt tot op de dag van vandaag de motor achter de doorontwikkeling van ons product.

 

Unieke perspectieven en vaardigheden

Wat de ICT’ers van Back to code extra bijzonder maakt, is dat zij vaak net even anders denken dan de meeste mensen. Voorheen werkte dit niet in hun voordeel: zij hadden een afstand tot de arbeidsmarkt. Nu maken zij weer volwaardig deel uit van de maatschappij en bewijzen zij dat hun unieke perspectieven en vaardigheden juist uitstekend van pas komen in hun werk als software developer. Mede dankzij hen is de software van First2Find bewezen koploper in de concurrerende recruimtentsector.

Het team

Wacht niet langer, start nu.

of

Krachtige integraties en samenwerkingen