Power Company plaatst elektrotechnicus via First2Find

Power Company is sinds april enthousiast gebruiker van First2Find. Power Company biedt een breed dienstenpakket, van salarisverwerking tot ziektebegeleiding en coaching van medewerkers.

Ochtendritueel met First2Find
First2Find is in de afgelopen maanden onderdeel geworden van het ochtendritueel van Power Company. “Iedere ochtend printen we alle cv’s die wij ontvangen hebben van First2Find. We verdelen de kandidaten en starten de ochtend met het benaderen van de kandidaten.” Tessa Schippers, adviseur werving & selectie.

Zeldzame plaatsing
Afgelopen maand kwam een elektrotechnicus de mail in gevlogen van Tessa. Een zeldzame kandidaat in de huidige tijd. Vol enthousiasme belde Tessa direct naar de kandidaat. Als eerste had zij contact met de kandidaat wat uitmondde in een plaatsing bij een van haar klanten.

Meerdere plaatsingen
“Wij ontvangen iedere dag cv’s vanuit First2Find. Uit de toestroom van cv’s hebben we al meerdere plaatsingen weten te realiseren, van de elektrotechnicus tot meerdere vrachtwagenchauffeurs. Wij zijn blij met de samenwerking. Het contact met First2Find is heel fijn, aanpassingen aan ons zoekprofiel worden binnen 24 uur gerealiseerd. Wij zijn een tevreden klant.” aldus Tessa Schippers.

Op naar een duurzame, prettige samenwerking!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *