Power Company plaatst elektrotechnicus via First2Find

PowerCompany

Een prachtige plaatsing van een elektrotechnicus via First2Find. Power Company is sinds april enthousiast gebruiker van First2Find. Power Company biedt een breed dienstenpakket. Zij faciliteren o.a. in salarisverwerking, ziektebegeleiding en coaching van medewerkers.

Ochtendritueel met First2Find

First2Find is in de afgelopen maanden onderdeel geworden van het ochtendritueel van Power Company. “Iedere ochtend printen we alle cv’s die wij ontvangen hebben van First2Find. Dan verdelen we de kandidaten en starten de ochtend met het benaderen van de kandidaten.” Tessa Schippers, adviseur werving & selectie.

Zeldzame plaatsing

Afgelopen maand kwam een elektrotechnicus de mail in gevlogen van Tessa. Een zeldzame kandidaat in de huidige tijd. Vol enthousiasme belde Tessa direct naar de kandidaat. Als eerste had zij contact met de kandidaat wat uitmondde in een plaatsing bij een van haar klanten. Doordat Tessa direct wist te acteren had zij als eerste contact met de kandidaat.

Elektrotechnicus via First2Find

“Wij ontvangen iedere dag cv’s vanuit First2Find. Naast de plaatsing van de elektrotechnicus via First2Find hebben wij uit de toestroom van cv’s al meerdere plaatsingen weten te realiseren, van de elektrotechnicus tot meerdere vrachtwagenchauffeurs. Wij zijn blij met de samenwerking. Het contact met First2Find is heel fijn, aanpassingen aan ons zoekprofiel worden binnen 24 uur gerealiseerd. Wij zijn een tevreden klant.” aldus Tessa Schippers.

Op naar een duurzame, prettige samenwerking!

First2Find
Nieuwsgierig naar meer branche gerelateerd nieuws? Neem dan een kijkje op onze blogpagina. Benieuwd naar wat First2Find voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?